Sortejam una visita guiada a l'arxiu fotogràfic de la Casa Planas per a 5 participants. Les persones guanyadores es comprometen a respectar les mesures sanitàries durant tota la visita (mascareta i distanciament de seguretat)

El període de participació en aquest sorteig serà del 24 de febrer al 22 de març a les 23:59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 23 de març enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edicions Periòdiques ARA Balears, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edicions Periòdiques ARA Balears, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

 
 
Visita exclusiva a Casa Planas
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Vols anar a veure l'arxiu fotogràfic de Casa Planas?

 VISITA EXCLUSIVA A L'ARXIU FOTOGRÀFIC DE CASA PLANAS

Sortejam entre tots els subsriptors interessats una visita guiada a l'arxiu fotogràfic de Casa Planas.

S'estima que a l'arxiu de Casa Planas hi ha al voltant de tres milions d'imatges. Qui hi hagi entrat sabrà que en aquell espai les agulles del rellotge es congelen. Calaixos, prestatgeries, capses, bosses... tot ple de fotografies, d'arxius, documents, càmeres, postals, segells, contractes, negatius.

La visita es realitzarà divendres 26 de març de les 11.30 a les 13 h.

Participa directament en el sorteig des d'aquest espai, inicia la teva sessió i clica 'Vull anar a la visita'

Sort!

 
 
Vols gaudir d'aquesta oferta?
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA