Sortejam entrades dobles per l'espectacle 'Sabates Noves' de dia 29 i 30 de maig en el Teatre Principal.

El període de participació en aquest sorteig serà del 5 al 25 de maig.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 26 de maig enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edicions Periòdiques ARA Balears, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edicions Periòdiques ARA Balears, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

 
 
Sabates Noves - Teatre Principal
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Participa-hi
 
Espectacle inclòs en el XXIII Festival Internacional de Teresetes
 
'Un xiquet estrena sabates i se’n va al riu a berenar. Pel camí, descobreix el món que l’envolta: carrers, cases, paisatges, persones i animals. Les seves sabates van acumulant experiències i ell, a poc a poc, creix. La mida de les sabates ens acompanya en el transcurs dels anys. La mida mesura el peu, però també l'edat, les vivències, la forma com caminem per la vida. Passen els dies, els anys i les capses de sabates.'
 
Dissabte 29 maig a les 18 h i diumenge 30 maig a les 12 h all Teatre Principal de Palma.
 
Participa directament en el sorteig des d'aquest espai, inicia la teva sessió i clica a 'Hi vull participar'

Sort!
 
Vols gaudir d'aquesta oferta?
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA