El 5 de desembre farem públics els guanyadors.

Serà necessària la confirmació de l'assistència dels guanyadors via correu electrònic abans del 7 de desembre a les 9 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què com fer la recollida d'entrades. També enviarem a la resta de participants el seu codi de descompte per poder comprar l'entrada.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edicions Periòdiques ARA Balears, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edicions Periòdiques ARA Balears, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Concert 'Celebrant a Tete Montoliu' - Sorteig d'entrades
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Jazz Voyeur Festival 2023

Sorteig d'una entrada doble per al concert Celebrant a Tete Montoliu, amb Ignasi Terraza, Perico Sambeat i Maria del Mar Bonet

Tete Montoliu ha estat el músic de jazz més internacional del nostre país. Apadrinat per Lionel Hampton i consagrat com un dels grans del gènere, la seva figura ha estat cabdal per a la projecció del llenguatge del jazz al món des del continent europeu. 

Ja fa 25 anys que va deixar la seva aportació com a músic de jazz absolut i com a pianista d'aquest llenguatge amb una identitat pròpia i diferenciadora. És per això que celebrarem el seu 90è aniversari en aquesta ocasió per mantenir viu i en escena el record de la seva figura i la seva obra. 

L'espectacle suma les participacions especials de la cantant mallorquina Maria de Mar Bonet, el cèlebre saxofonista valencià Perico Sambeat i els integrants d'Ignasi Terraza Trío . L'eix principal del repertori està centrat en una selecció de peces que defineixen l'univers Tete Montoliu, a través dels seus temes i els d'aquells músics i gèneres que va reinterpretar amb el segell que el va distingir entre els més grans.

Divendres 15 de desembre a les 20 h al teatre Principal, a Palma.

 

Participa-hi directament des d'aquest espai, inicia la teva sessió i clica a 'Hi vull participar'


Sort!
Participa-hi per entrar en el sorteig d'una entrada doble!
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA