El 13 de desembre farem públics els guanyadors.

Serà necessària la confirmació de l'assistència dels guanyadors via correu electrònic abans del 15 de desembre a les 9 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què com fer la recollida d'entrades. També enviarem a la resta de participants el seu codi de descompte per poder comprar l'entrada.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edicions Periòdiques ARA Balears, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edicions Periòdiques ARA Balears, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Concert de Joana Gomila i Laia Vallès - Sorteig d'entrades
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

Sorteig d'una entrada doble per al concert de Joana Gomila i Laia Vallès

A Eco i fuga, Joana Gomila & Laia Vallès exploren veus i ecos, ressonàncies, melodies que van quedar fotografiades i d’altres que no es van arribar captar mai i ho fan a través de l’escolta, el joc, el diàleg, el cos, les màquines. A través d’un repertori creat per a l’ocasió, on sonaran també cançons dels seus treballs discogràfics Paradís (Bubota Discos, 2020) i Folk Souvenir (Bubota Discos, 2016), naveguen juntament els glosadors Miquel Servera i Alícia Olivares i l’artista visual Lita Bosch entre infinites ones de so que es projecten, que ens recorden, que retornen i que ens volen.

Divendres 22 de desembre a les 19.30 h al Centre Internacional de Fotografia Toni Catany, a Llucmajor.

 

Participa-hi directament des d'aquest espai, inicia la teva sessió i clica a 'Hi vull participar'


Sort!
Participa-hi per entrar en el sorteig d'una entrada doble!
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA