Tens fins al 18 de juny a les 23.59 h per participar-hi.

El 19 de juny en farem públics els guanyadors.

Serà necessària la confirmació de l'assistència dels guanyadors per correu electrònic abans del 21 de juny a les 9 h.   

Un cop tancat el període de participació, es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic als guanyadors, on els especificarem com fer la recollida d'entrades.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renunciau, i Edicions Periòdiques ARA Balears, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edicions Periòdiques ARA Balears, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

 
 
Scroll | Sorteig d'entrades dobles
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Teatre Principal

Sorteig d'entrades dobles per a l'obra 'Scroll'

Scroll és una capbussada en l’imaginari col·lectiu de les xarxes socials i les virtualitats tecnològiques, un paisatge mutant que ja forma part de la nostra manera d’entendre’ns i relacionar-nos.

Quatre ballarins davant del mirall de les xarxes socials i les pautes amb què aquestes ens coreografien. Un retrat a la vegada íntim i algorítmic, on el sentit de l’humor i la tragèdia gairebé es toquen.

Divendres, 28 de juny, a les 20 h al teatre Principal, a Palma.

Participa directament en el sorteig d'entrades des d'aquest espai, inicia la teva sessió i clica a 'Hi vull participar!'.


Sort!
 
Vols participar en el sorteig?
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA