Tens fins al 18 de juny a les 23.59 h per participar-hi.

El 19 de juny en farem públics els guanyadors.

Serà necessària la confirmació de l'assistència dels guanyadors per correu electrònic abans del 21 de juny a les 9 h.   

Un cop tancat el període de participació, es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic als guanyadors, on els especificarem com fer la recollida d'entrades.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renunciau, i Edicions Periòdiques ARA Balears, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edicions Periòdiques ARA Balears, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

 
 
Hevia | Sorteig d'entrades dobles
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sons de Nit 2024

Sorteig d'entrades dobles per al concert d'Hevia

L’internacional gaiter asturià que va revolucionar la música cèltica amb la gaita electrònica presenta el concert Hevia 3D, en format trio. En un vibrant directe interpreta el repertori dels seus darrers treballs i un repàs als temes que li han donat fama mundial.

Aprofita les noves tecnologies per aconseguir sons sorprenents, que executa amb la gaita electrònica que ell mateix va inventar, però no abandona la gaita tradicional ni les flautes, i es fa acompanyar en escena d’un piano clàssic i de les percussions que interpreta la seva germana Maria José.

Divendres, 28 de juny, a les 20 h al pati de l'Escolania de Lluc, a Escorca.

Participa directament en el sorteig d'entrades des d'aquest espai, inicia la teva sessió i clica a 'Hi vull participar!'.


Sort!
 
Vols participar en el sorteig?
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA