Tens fins al 18 de juny a les 23.59 h per participar-hi.

El 19 de juny en farem públics els guanyadors.

Serà necessària la confirmació de l'assistència dels guanyadors per correu electrònic abans del 21 de juny a les 9 h.   

Un cop tancat el període de participació, es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic als guanyadors, on els especificarem com fer la recollida d'entrades.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renunciau, i Edicions Periòdiques ARA Balears, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edicions Periòdiques ARA Balears, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

 
 
Xarim Aresté | Sorteig d'entrades dobles
Aquest esdeveniment ha finalitzat
La Lluna en Vers

Sorteig d'entrades dobles per al concert de Xarim Aresté

Xarim Aresté estrena a Mallorca el seu darrer treball en format sextet i amb visuals en directe. Un artista que fa i desfà al seu aire, sempre arrelat a les entranyes alhora que embrancant flors amunt.

Amb una trajectòria musical plena de ports, transbords i agermanaments, Xarim torna ara als escenaris posant la llenya al cor del seu propi univers. Cru de vegades i lluminós d’altres, però introspectiu com una bomba, Aresté apunta i dispara l'esperit, sense deixar mai de posar la mirada al context social i polític que respiram tots junts ara i aquí.

Dissabte, 29 de juny, a les 21.30 h al teatre Principal de Santanyí

Participa directament en el sorteig d'entrades des d'aquest espai, inicia la teva sessió i clica a 'Hi vull participar!'.


Sort!
 
Vols participar en el sorteig?
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA