Club de lectura ARA Balears 2023-2024
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Llibreria Quart Creixent, Palma

Club de lectura de l'ARA Balears per a aquest curs 2023-2024

Un dilluns de cada mes ens reunim a la llibreria Abacus per comentar un llibre amb altres persones que l'han llegit i amb el seu autor, en els casos en què sigui possible. Reflexionam sobre la vinculació de les portades amb el contingut del llibre i en comentam aspectes literaris i lingüístics, segons l'estil de cada autor, a més de parlar de la trajectòria de l'autor i quina ha estat la motivació que l'ha duit a escriure el llibre.

Marisa Cerdó, professora de català i apassionada per la literatura catalana, conduirà el debat i farà una presentació del llibre i el seu autor, sempre que sigui possible. 

El setè llibre que comentarem serà Les vencedores. Laetitia Colombiani. El comentarem el proper dilluns 20 de maig a les 18.30 h. La llibreria Abacus de Palma, on se solia fer la tertúlia, està en procés de trasllat. Et mantindrem informat del lloc exacte a través del grup de Whatsapp, al qual et pots unir aquí: https://chat.whatsapp.com/GINhW5pKgXbCCfduU9blAv

Sinopsi del llibre

Relat vibrant i colpidor en el qual es presenta la història de dues figures excepcionals nascudes amb un segle de diferència, però que comparteixen un mateix escenari: el Palau de la Dona.

Als quaranta anys, la Solène ho ha sacrificat tot per la seva carrera com a advocada: els seus somnis, els seus amics i els seus amors, fins que un dia s'ensorra i se sumeix en una profunda depressió. Per ajudar-la a recuperar-se, el metge li aconsella que faci tasques de voluntariat. Poc convençuda, la Solène troba per internet un anunci que desperta la seva curiositat i decideix interessar-s'hi. L'envien a una llar per a dones amb greu risc d'exclusió social, on té problemes per relacionar-se amb les residents, que d'entrada es mostren distants i esquives; però a poc a poc anirà guanyant-se la seva confiança i descobrirà fins a quin punt vol estar tan viva com elles.

Fes clic a 'Apunta-t'hi' i ens posarem en contacte amb tu per poder gestionar la reserva i el pagament.

Apunta't al club!
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA