Excursió guiada 2a etapa de la Travessa
Aquest esdeveniment ha finalitzat
TRAVESSA PER ETAPES

COLL DE SA GRAMOLA, MOLA DE S’ESCLOP, MIRADOR DE MIQUEL ROCA.

Excursió que ens permet pujar al primer cim important de la serra de Tramuntana de 926 m, amb unes bones vistes del puig del Galatzó i de tota la costa andritxola.

Sortirem del coll de sa Gramola, seguirem el GR 221 fins a arribar a la caseta de la mola de s'Esclop, una mola històrica on un astròleg francès, François Aragó, que va ser acusat de ser espia, vivia dins una casa de pedra a dalt del cim. Pujarem al puig de la mola de s'Esclop, de 926 m, acompanyats per un historiador que ens explicarà aquesta història. Baixarem per l'altre vessant per retrobar el GR 221 i acabar l'excursió al km 97 de la carretera Ma. 10, on hi ha el mirador de Miquel Roca.

Dificultat: mitjana (17 km amb un desnivell positiu de 900 m). Hi ha bastants factors de risc, exigeix caminar fora traça i requereix un bon equilibri.

Durada: 6.30 h

Transport: autocar

Preu: 0 € excursió + 5 € federació d'un dia + 10 € autocar (no pagar-lo fins tenir la confirmació)

 

Dissabte 14 d'octubre a la plaça del Tub* (Palma) a les 8 h**

*En cas de no arribar a 21 participants, no podrem disposar del servei d'autocar i haurem de fer l'excursió amb cotxes particulars; en deixaríem alguns al punt final de l'excursió: al km 97 abans de començar l'excursió al coll de Sa Gramola.

** La inscripció prèvia s'ha de fer abans de les 19 h del dimecres d'octubre. Clica al botó 'Hi vull anar' per rebre la informació sobre com fer la inscripció.

Clica al botó 'Apuntar-m'hi' per rebre un correu amb la informació de com fer-ho
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA